Vad säger eleverna om grundprogrammet?

Citat från utvärderingar efter första terminen 2020

”Jag lärde mig nya grejer, det var väldigt spännande. Under reporna tyckte jag att öppenheten i gruppen väldigt lugnande och tillät oss att göra misstag!”

”Uppgiften där vi skulle skriva en låt var den roligaste och mest värdefulla för mig. Att ha en deadline och att behöva hålla sig till den”

”Jag gillade att vi kunde ta det vi hade lärt oss i teoridelen och använda det till att skapa en hel låt och spela den tillsammans”

”Lektionerna i piano och musikteori har varit väldigt användbara och det är något jag kommer att bära med mig genom livet. Låten jag skrev är ett kvitto på allt jag lärt mig”

”Jag gillade att läraren var uppmärksam på detaljer och hjälpte oss individuellt och jag tror att jag utvecklades mycket på grund av det. Jag gillar också de sociala evenemangen och träffar med gruppen, så att vi kan dela erfarenheter och hjälpa varandra”

”Lärarna gav oss snabbt feedback på vårt arbete och var väldigt tillgängliga för frågor. Jag gillade också att de var tillgängliga utanför lektionstid, och ägnade extra tid åt mina frågor utan problem. Jag gillade verkligen gruppen vi skapade, väldigt vänliga och respektfulla människor. Anordnandet av sociala events var helt fantastiskt! Tack för det! Det är synd att det inte går att göra mer sociala aktiviteter under covidsituationen, men den dagen kommer förhoppningsvis snart!”

”Bra lärare, fantastisk grupp, grym feedback och det är alltid tydligt vad vi måste göra till nästa vecka”

”De sociala grejerna vi gjorde tillsammans, som kick-off, spela tillsammans och sen gå på puben var fantastiskt”

”Hela introduktionen var väldigt bra med bra info och det kändes fantastiskt att ha börjat på programmet”

”Jag uppskattade bemötandet och de fina människorna, kvaliteten på lektionerna också. Det känns som att ni har massiv kunskap och erfarenhet. Tillgång till lokalerna är bra.”