Piano

Pianolektioner på Rockskolan innebär att du lär dig spela på ett klaviatur, oftast ett elpiano. Fokus ligger på dig, din teknik, din medvetenhet, din uppfattningsförmåga och din kreativitet, med anknytning till de ljudmöjligheter som finns i klaviaturvärlden. Pianot är ett utmärkt sätt att få en överblick över hur musik är uppbyggd, och fungerar alltså bra som det första instrumentet. Vi utgår från dina mål och ambitioner, men försöker alltid utmana dig att testa nya grejer.

Har du inte plats för en flygel?
Vi brukar rekommendera ett standard-elpiano, men det går också bra med en keyboard.

Privatlektioner
Privatlektioner om 40 minuter är standard på Rockskolan (för elever som är 14 år och äldre), vilket innebär att du får all uppmärksamhet själv och att lektionerna helt och hållet är skräddarsydda efter dig, ditt tempo och dina mål. Privatundervisningen är oslagbar när det kommer till din enskilda utveckling som instrumentalist.

Vi tillämpar löpande antagning och flexibla startdatum – detta innebär att du kan börja när du vill under hösten och våren. Under sommarmånaderna pausar vi dina lektion och du fortsätter sedan till hösten.

Om du är nöjd med dina lektioner och bestämmer dig för att fortsätta på Rockskolan får du 15% rabatt på nästa läsårspaket.

Privatlektioner