Gitarr

Gitarren är det mest populära instrumentet på Rockskolan och kan användas på många sätt. Oftast gör vi ingen större skillnad mellan akustisk gitarr och elgitarr i undervisningen, vi använder dem lite på samma sätt och går igenom både plektrum och fingerspel beroende på vilken typ av musik du vill spela. Fokus ligger på dig, din teknik, din medvetenhet, din uppfattningsförmåga och din kreativitet, med anknytning till de tekniska möjligheter som finns i gitarrvärlden. Vi utgår från dina mål och ambitioner, men försöker alltid utmana dig att testa nya grejer.

Elgitarr eller Akustisk?

Beror lite på vad du vill spela för musik och spelar inte jättestor roll om du verkligen vill lära dig spela.