Jobba på Rockskolan

Vi är alltid intresserade av att samarbeta med pålitliga och inspirerande människor som kan fungera som trovärdiga förebilder för den som vill utvecklas inom musik.

Lärare

Du som vill jobba som lärare på Rockskolan behöver ett exceptionellt bra gehör. Dels behöver du lyhört kunna snappa upp feedback, behov och önskemål från dina elever – dels behöver du kunna tillgodose dem på plats. Du behöver också ha erfarenhet av musikbranschen för att kunna fungera som en trovärdig förebild och bära upp Rockskolans varumärke. Alla i Rockskolans lärarteam har internationella musikutbildningar och tidigare lärarerfarenhet. Varje år väljer vi dessutom ut några som vi tror har potential att bli en del av Rockskolan – och som får genomgå vår introduktionsutbildning för lärare.

Bidra på andra sätt

Vi behöver även fantastiska människor som kan hjälpa till med kommunikation, kundsupport, IT & marknadsföring.

Lämna en intresseanmälan

Om du tror att du vill bli en del av Rockskolan kan du göra en intresseanmälan här!