Vår historia

Rockskolan startade 2004 som ett rebelliskt utbrytarprojekt i ett produktionsbolag för rock och metal – en unik utmanare till de traditionella musikskolorna i Sverige. Idag finns Rockskolan i flera svenska städer och ingår i ett internationellt nätverk av musikskolor och musikhögskolor som unik representant för Skandinavien.

Resan börjar hos dig

Oavsett om du har en tonsäker röst, fläckfri fingerteknik eller högsta betyg i musikteori, tror vi att din främsta framgångsfaktor är äkthet. Vi tror också att resan mot att uppnå äkthet börjar hos dig själv, och att den kan börja oavsett vilken musikalisk nivå du råkar befinna dig på. Om du fattar beslutet att ta hjälp av oss för att nå dina mål kommer det att ske effektivt, personligt och kompromisslöst med fullt fokus på dig och vad du vill åstadkomma.

Lärarna

Våra lärare är själva musiker, låtskrivare och artister som spelar och producerar sin egen musik, vilket innebär att de själva har börjat precis där du är nu, att de kan ge dig ovärderliga branscherfarenheter och fungera som dina personliga vägvisare på resan mot ett unikt och autentiskt sound.