Sång

Vi påstår inte att det finns ett rätt sätt att sjunga på, tvärtom finns det ett otal sätt och det sista är inte uppfunnet ännu. Vad vi kan lära dig, utan att förstöra din originalitet är olika tekniker som kan göra just din röst olika mycket rättvisa, och det kan också vara bra att hitta ett sätt att sjunga så att du inte förstör din röst. Det kan gälla dels sångteknik, dels tekniska hjälpmedel. Fokus ligger på dig, din teknik, din medvetenhet, din uppfattningsförmåga och din kreativitet. Vi utgår från dina mål och ambitioner, men försöker alltid utmana dig att testa nya grejer.

Kompa dig själv?

Det kan vara ganska utelämnande att öva på sång, och det kan vara bra att ha tillgång till en plats där du känner dig trygg med att sjunga ut. Du kan öva med youtube och högtalare, ofta finns versioner av låtar utan sång – men fundera på om du också vill kunna kompa med t.ex en gitarr eller ett piano. Det gör dig mer flexibel och ger dig en helt annan teoretisk förståelse för vad som händer med din röst.