Terminer

& Lovdagar

Här hittar du information om terminer och lovdagar i din stad. Tänk på att vi har löpande antagning för privatlektioner – nya elever kan anmäla sig och börja när som helst under terminerna. För program gäller sista ansökningsdatum och fasta lektionstider.

Är du elev sedan tidigare termin så behåller du i regel din gamla lektionstid in i kommande termin. Berörs du av ev. ändringar så kommer bokningsteamet kontakta dig för att diskutera fram en ny tid. Har dina arbets-/skoltider ändrats och du behöver byta lektionstid inför den nya terminen? Kontakta oss så hittar vi en passande lösning.

Vårterminen 2021

18 januari – 11 juni (v. 3 – v. 23)

Lovdagar: v.8 (Sportlov Skåne), v.9 (Sportlov Sthlm), v.13 (Påsklov Skåne), v.14 (Påsklov Sthlm)

Obs! Inga lektioner på röda dagar

Höstterminen 2021

30 augusti – 10 december (v. 35 – v. 49)

Lovdagar: 1 november – 5 november (v. 44)

Obs! Inga lektioner på röda dagar

HEM-UNDERVISNING

Se lovdagar i Stockholm/Malmö/Lund ovan, beroende på vilken ort som är närmst dig.