Trummor

Trumlektioner på Rockskolan är alltid helt privata, det är det enda instrument i vilket vi inte erbjuder nybörjargrupper. Vi lär oss kompa på trumset direkt, vi tittar på enkla sätt att rita upp komp för att du snabbt ska kunna ta dig vidare och vi spelar till musik du motiveras av. Fokus ligger på dig, din teknik, din förståelse, din uppfattningsförmåga och din kreativitet. Vi uppmanar våra elever att använda de möjligheter som finns till hands, det kan innebära allt från dubbelpedaler till clicktracks och samplingar.

Låter det för mycket hemma?

Då kanske du behöver ett digitalt trumset, där kan du spela med hörlurar.